top of page
Buscar
  • Irene

¡Vota nuestro microrrelato de Sant Jordi!


¡Hola, amigos gatunos! Estamos participando en un concurso de relatos cortos de Sant Jordi y los premios son rosas.

¡Si! Muchas rosas para poder tenerlas en nuestra parada en Igualada el día de Sant Jordi y así poder recaudar fondos para nuestros gatos y los futuros rescates. ¿Nos ayudas a ayudarles?

¡Vota por el nuestro en el enlace de abajo y compártelo! ¡Gracias! Vota per nosaltres en el concurs de relats: “Rosa Sant Jordi”, organitzat pels importadors de roses de Sant Jordi rosessantjordi.com. Dona-li la volta al compte La mare tornava a estar trista. Li passava sempre durant el mes d'abril, sempre coincidint el pitjor dia amb la Diada de Sant Jordi. No puc recordar que a casa nostra hagem celebrat mai la diada, sempre era un dia trist. L'últim any, amb els meus germans i germanes, vam agafar valor per preguntar-li què tenia aquest dia per posar-la així. I mentre estàvem a fora cuidant el jardí de roses, ens ho va explicar. "Fa molts, molts anys, estàvem a casa tranquil•lament esperant el vostre naixement. Vam sentir soroll a fora, i el pare va sortir per veure que passava, preocupat per si algú venia a fer-vos algun mal. Jo em vaig quedar dins, vigilant, i vaig veure dos humans acaronant-se, però un d'ells anava armat. Al veure aparèixer el vostre pare, es van espantar, i el que tenia les armes el va atacar, aconseguint arribar-li al cor i, així, davant de la nostra cova, va morir. Al moment de tocar la seva sang a terra, van començar a brotar roses de tots colors. L'humà que li havia donat mort en va agafar una, li donà la mà a l'altre i van marxar, deixant-me a mi sola per tenir cura de tots vosaltres, que encara estàveu per sortir dels ous.” No serà una diada com per a la resta del mon però a la nostra manera, ara que coneixem la història, podrem celebrar la valentia del nostre pare.

31 visualizaciones0 comentarios

Accede a Zooplus a través de este link y donarán un pequeño porcentaje de tu compra a nuestra labor, ¿no es genial? ¡¡Sin que a ti te cueste nada!!

Logo de Adoptagat
bottom of page